Som godkjent droneoperatør av Luftfartstilsynet, leverer vi en kostnadseffektiv løsning for huseiere og bedriftseiere. Vår avanserte drone-teknologi gjør det mulig å inspisere tak med presisjon og nøyaktighet fra luften.

Med vår tjeneste kan du enkelt oppdage skader, tette takrenner og identifisere sprukne takstein uten behov for kostbare stillaser eller farlige klatreoperasjoner. Vi gir deg skarpe, høykvalitetsbilder av hele takoverflaten, slik at du raskt kan konstatere om det er behov for utbedringer.

Vi forstår viktigheten av å levere kvalitetstjenester til fornuftige priser. Derfor gir vi alltid våre kunder en hyggelig forhåndspris på jobben, slik at du kan planlegge og budsjettere på en enkel måte.

Ta kontroll over takinspeksjonen din med Nitar AS og opplev en smidig, kostnadseffektiv løsning som setter kvalitet og kundetilfredshet først.

Prisen kan variere noe, men som et utgangspunkt regner vi kr 18,75 (inkludert mva) pr. kvadratmeter regnet ut fra byggets avtrykk på bakken. For den prisen leverer vi både video og stillbilder av hele taket.

Kontakt oss på tlf 97 59 55 20